Kids jumping

Missie en visie

Stichting De Cultuur Kameleon zet mensen in hun kracht. Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en initiëren en organiseren culturele en educatieve producten en projecten, evenementen en (reizende) tentoonstellingen voor het onderwijs maar ook daarbuiten. Cultuur Kameleon besteedt aandacht aan culturele, historische maar ook actuele onderwerpen zoals kinderrechten en richt de blik ook op de toekomst door trainingen te verzorgen op het gebied van de nieuwste (onderwijs)middelen, met name op de inzet van nieuwe media.

Het opleiden van lokale trainers in het Caribisch Gebied (professionals & leerkrachten) tot mediadocenten is daarbij een speerpunt. Hiermee vergroot Cultuur Kameleon de output en daarmee de mogelijkheden en kansen voor jong en oud.

Een ander speerpunt is de kennis over de gedeelde geschiedenis binnen het Koninkrijk te verbreden en vergroten aan beide kanten van de oceaan.

Cultuur Kameleon is gevestigd op Curaçao maar werkzaam in het Koninkrijk der Nederlanden, te weten: Curaçao, Bonaire, Aruba, Sint Eustatius, Saba, Sint Maarten en Nederland. Het is een projectorganisatie die samenwerkt met een groot aantal personen, bedrijven, organisaties en instellingen.

Powered by Cultuur Kameleon:

  • www.georgemaduro.com
  • www.medialabcuracao.com